Splash book

Roxana Erdei

Intoxicată…

Am scris această carte pentru tine. Mi-au trebuit 34 de ani să scap de relații toxice! Tu poți scăpa în 2 ore citindu-mi povestea!

Cumpară acum!

De ce această carte?

Titlul acestei cărți este INTOXICATĂ… am ales acest cuvânt pentru că simt că descrie perfect felul în care am trăit până acum: intoxicată cu dogmele societății.

M-am gândit că povestea mea este un prim pas către detox. Cred cu tărie că, atunci când o femeie își spune povestea, o spune pe a tuturor și oferă o șansă spre vindecare.

Cum te ajută această carte?

Auzind povestea altei femei, o poți conștientiza pe a ta! Poți căpăta curajul pe care nu credeai ca îl ai ca să iubești altfel.

Nu e vina noastră pentru felul în care am fost învățate să percepem iubirea… dar e datoria noastră ca adulți să schimbăm acest lucru. Chiar cred că citind această carte, vei înțelege multe despre tine.

Povestea din carte este reală

“Nu a fost dragoste la prima vedere. De fapt, nu cred că a fost niciodată dragoste, cel puțin nu una sănătoasă. S-a legat ceva… energetic între noi! Cred că a fost o atracție ciudată, pe care nu am mai întâlnit-o până la el. Ceva din ochii lui, eu îl numesc întuneric, mă atrăgea.”

“De întâlnirea aia a fost nevoie să schimbe tot ceea ce credeam că știu despre mine… Sau, mai bine zis, ca să aflu ce nu știam despre mine.”

Cumpară acum!